Liefde

13435554_10104205079963122_1458695683006241476_n

Die mag niet met die. Sowieso nooit. Die mag alleen met die als de families het goedkeuren. Als de bruidsschat groot genoeg is. Als Hoge Pief het toelaat. Als die nee zegt moet je zuur in haar gezicht gooien. Of verbanning of eremoord of zwaar misbruik. Dat mag ook met minderjarigen – zo gaan de dingen hier. Dat mag niet, dat is zondig. Dat mag enkel die groep. Dat mag alleen als je getrouwd bent. Dat mag eventueel voor je getrouwd bent maar discreet en niet te veel of het wordt sletterig. Die mag die geen hand geven of aanraken. Dat mag niet zonder supervisie. Dat mag zolang iedereen z’n mond er over houdt. Dat mag, want de klant is koning. Dat mag eigenlijk niet, maar er waren omstandigheden.

Of. Elke volwassene beslist voor zichzelf in alle vrijheid. En iedereen houdt zijn handen thuis.

Getagged ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: