Artikel “De rare wonderjaren”

IMG_2159

Iedereen kent de foto’s met blitse beugels, onmogelijke outfits of kwajongenssmoeltjes waarin je jezelf tien, twintig of dertig jaar later nog met moeite ontwaart. Het zijn herinneringen aan de zoekende fase, waarin je lijf plots een eigen wil kreeg en een mens op zoek moest naar zijn eigen stijl. Vier flashbacks.

Het was een idee van mijn moeder om mijn haar zo kort te knippen. Fido Dido achterna. Maar Marie van Roxette had haar haar ook zo en ik moet zeggen dat ik me er kiplekker bij voelde. Nu moet ik er hard om lachen, maar toen paste het wel bij me.

Gepubliceerd in De Standaard Magazine, 14 november 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: