Recensie kortfilm “Wild Vlees”

grt_wildvlees

Ze mogen dan wel BFF’s zijn, het personage van Elveera (Ellen Sterckx) torent duidelijk boven dat van Johanna (Lauranne de Caluwe) uit. Niet alleen fysiek; ze durft meer, ze heeft al een vriendje, ze is cooler, ze kijkt brutaler naar de wereld. Dat dat niet alleen maar pose is, wordt al snel duidelijk. Achter Elveera’s mooie bruine ogen schuilt een meedogenloze wraakgodin. Achter haar geheimzinnige blik zit een kruitvat aan woede en pijn. Elveera navigeert zich een weg naar volwassenheid, met de wapens die ze vindt en met vallen en opstaan.

Gepubliceerd op Kortfilm.be, februari 2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: