Recensie kortfilm “The loneliest stoplight”

thelonelieststoplight

In The Loneliest Stoplight vertelt Plympton het verhaal van een verkeerslicht. We zien een eenzame cowboy die omver wordt gereden door een eenzame auto, in the middle of nowhere. Om zo’n ongelukken in de toekomst te vermijden, wordt er een verkeerslicht geïnstalleerd. Door de jaren heen heeft het verkeerslicht – de stem is van comedian en acteur Patton Oswalt – goede en slechte dagen. Hij ziet hoe een onbekende actrice naar Hollywood lift (en daar bekend wordt), hij maakt politie-achtervolgingen mee, en op een dag bouwen vogels een nestje op zijn “hoofd”. Wanneer er vlakbij een autostrade wordt aangelegd met wel tien rijvakken, lijkt het sprookje uit – niemand zal nog langs zijn kleine weggetje rijden. Maar een kettingbotsing op een mistige dag brengt alsnog redding.

Lees meer: http://www.kortfilm.be/recensie/loneliest-stoplight

Getagged , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: