Eindwerken filmopleiding Narafi

babyblues

We starten met In de lift van de Nederlandse Margriet Privee. Wanneer hun lift blokkeert, belanden een man en een vrouw samen in een vervelende situatie. Ze beginnen een gesprekje en ontdekken dat ze om dezelfde reden naar de bovenste etage willen: ze zijn allebei van plan om van het dak te springen en een einde te maken aan hun leven. Een boeiende film zonder clichés, met ontzettend goede acteurs. En dat op een paar vierkante meter.

De kwaliteit blijft hoog met de kortfilm van Paulien Jacobs. Ze portretteert een ontwapenend eerlijke man die op z’n achttiende een vreselijk verkeersongeluk overleefde. Isidore lag dagenlang in een coma en besloot om daarna elke dag van het leven ten volle te beleven. Intussen is hij 61, maar een populaire figuur op allerlei fuiven, feestjes en festivals. Geen bedaarde bingo-avonden, maar bonkende beats. Heerlijk levenslustig.

 

Gepubliceerd op Kortfilm.be.

Getagged , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: