Heimwee naar Jurassic Park

WEK_JurassicPark3D_0405

Er is een time portal opengegaan in mijn brein. Alsof ik opnieuw rondloop in mijn lagere school en het plots weer allemaal voel: de haakjes voor onze jassen, de geur van metaal in je handpalm als je de trapleuning had aangeraakt, het gefilterde daglicht in de refter. Proust met klauwen, schubben en tandjes. Ik ben zo blij als een kind met deze film. Ik wil nog eens anderhalf uur helemaal geabsorbeerd in één wereld zitten. Kijken in 1993D.

 

Gepubliceerd op Charliemag.be.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: