Artikel “Erfelijk materiaal”

Wat is leuker dan vintage? Vintage waarvan je het hele verhaal kent. Stukken die al generaties lang in de familie zijn en steeds weer een nieuw leven krijgen. Los van alle trends en hypes. Barstensvol herinneringen en anekdotes. Erfstukken die van huis naar huis, van zolder naar woonkamer naar keuken en weer terug hebben gereisd, maar nu bij hun fiere eigenaars een ereplaatsje krijgen.

‘De koets was heel vuil en het onderstel was helemaal verroest. Mijn vriend wist niet wat hij zag: “Is dat een barbecue?”. “Wacht maar,” zei ik, “het wordt fantastisch.” (…) Heerlijke ritjes zijn het, er zijn weinig mensen die er niet instant vrolijk van worden. Alsof je voorbijrijdt in een mooie oldtimer. Pas nadat mensen minutenlang hebben ge-oehd en ge-aahd kijken ze ook eens naar de baby die erin ligt.”

 

Gepubliceerd in De Standaard Magazine in oktober 2013.

Getagged , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: